Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Macrou La Cuptor Cu Sos

Macrou La Cuptor Cu Sos. Blog de rețete, blog culinar, dulciuri, prajituri, aperitive, meniuri, mancare de post, retete sanatoase. Am adaugat, apa, uleiul si otetul, in parti egale, cat sa nu curga din tava. Macroul este pentru mine peştele cel mai uşor de preparat. Se scoatetava cu macroul din cuptor si se toarna sosul deasupra pestilor. 250 g (curatat si fara cap), 100 ml apa, 1 lingura ulei de masline, sare, sos, 1 lingura de mustar, 1 lingura ulei masline, piper, zeama de la 1/2 lamaie, 1 lingura cu capere.

Macrou la cuptor + o reteta cu spanac. Macrou 1 legatura de ceapa verde 100 g masline verzi 250 g rosii in sos 2 linguri pasta de tomate ulei de masline rozmarin sare delikat si. Stropește peștele cu ulei de măsline. Pune vasul în cuptorul încins, pentru cca 15 minute. Mai tineti cateva minute si serviti fierbinte cu salata.

Reteta Macrou In Sos De Rosii
Reteta Macrou In Sos De Rosii Source from : https://www.culinar.ro/retete/mancaruri/mancaruri-cu-peste/macrou-in-sos-de-rosii
Blog de rețete, blog culinar, dulciuri, prajituri, aperitive, meniuri, mancare de post, retete sanatoase. Se scoatetava cu macroul din cuptor si se toarna sosul deasupra pestilor. 1 kg macrou, 3 buc cepe, 3 căței usturoi, 3 linguri bulion, 1 pahar cu vin roșu, după necesitate ulei, după gust sare, după gust piper, 1 foaie dafin. Această mâncare savuroasă poate fi servită și la ocazii mai speciale. #pestelacuptor#mancarecupeste#stelastratulat peste la cuptor cu legume.cum gateste mama.

Se scoatetava cu macroul din cuptor si se toarna sosul deasupra pestilor.

#pestelacuptor#mancarecupeste#stelastratulat peste la cuptor cu legume.cum gateste mama. Macrou, 3 rosii, 3 cepe, ½ capatana de usturoi, 1 lamaie intreaga (potrivita), zeama de la o lamaie, o lingura pasta de ardei, o frunza de dafin, busuioc uscat, o legatura patrunjel, sare, piper, 30 ml ulei, 100 ml vin alb. Se scoatetava cu macroul din cuptor si se toarna sosul deasupra pestilor. Lăsați la marinat timp de 15 minute. Stropește peștele cu ulei de măsline.

Vă propun să încercaţi o reţetă uşor de preparat şi fără prea multe calorii, dar care vă va încânta, cu siguranţă. Mai tineti cateva minute si serviti fierbinte cu salata. Se aseaza bucatile de peste si se tavalesc prin acest sos pe ambele parti,dupa care se introduce tava la cuptor.cand incepe sa se rumeneasca se adauga sosul format din iaurt, smantana, vin,zeama de. Lăsați la marinat timp de 15 minute. Această mâncare savuroasă poate fi servită și la ocazii mai speciale.

Bucataras Ro Macrou La Cuptor Cu Sos De Rosii Si Usturoi Facebook
Bucataras Ro Macrou La Cuptor Cu Sos De Rosii Si Usturoi Facebook Source from : https://es-la.facebook.com/Bucataras/posts/macrou-la-cuptor-cu-sos-de-rosii-si-usturoihttpswwwbucatarasroretetemacrou-la-cu/10161156369060652/
Asezam bucatile de peste in sos si introducem tava in cuptorul preincalzit ( la 160c se presara cu patrunjel maruntit si se serveste. 1 macrou , 1 legatura de ceapa verde, 100 g masline verzi, 250g rosii in sos, 2 linguri pasta de tomate, ulei de masline, rozmarin, sare, delikat si cimbru. Umpleți peștii cu roșiile tăiate rondele sau semiluni. 1 kg macrou, 3 buc cepe, 3 căței usturoi, 3 linguri bulion, 1 pahar cu vin roșu, după necesitate ulei, după gust sare, după gust piper, 1 foaie dafin. Lăsați la marinat timp de 15 minute.

Turnam peste ei sosul format din suc de rosii, sare, piper, o ceasca de apa, ardei kapia taiat foarte mic, usturoil curatat si zdrobit + 2 linguri de ulei.

De curand am gasit si noi de unde sa cumparam macrou :).se gaseste congelat la punga cu cate 3 macrouasi. Scoate vasul din cuptor, și lasă peștele acoperit, cca 10 minute. Mai tineti cateva minute si serviti fierbinte cu salata. Macrou in sos tomat este, poate, cel mai gustos mod de a manca peste. Lăsați la marinat timp de 15 minute.

Lăsați la marinat timp de 15 minute. Blog de rețete, blog culinar, dulciuri, prajituri, aperitive, meniuri, mancare de post, retete sanatoase. Scoate vasul din cuptor, și lasă peștele acoperit, cca 10 minute. Asezam bucatile de peste in sos si introducem tava in cuptorul preincalzit ( la 160c se presara cu patrunjel maruntit si se serveste. De macrou proaspat (puteti folosi si congelat), zeama de la o lamaie, putin patrunjel verde, putin tarhon verde, 3 lingurite de smantana, 6 linguri de iaurt, un paharel vin alb, putin ulei de masline, sare pentru cine nu are restrictie la sare.

Macrou La Cuptor 4 Papamond
Macrou La Cuptor 4 Papamond Source from : http://www.papamond.ro/macrou-la-cuptor-cu-legume-si-sos/macrou-la-cuptor-4/
Macrou la cuptor cu sos. Cu mâna stângă fixăm peștele pentru a nu se mișca, iar cu mâna dreaptă în care avem cuțitul secționăm abdomenul de la cap până la coadă, dar nu foarte adânc cu usturoiul pisat facem un fel de masaj la pește, atât în exterior cât și în interior, apoi punem pasta de bulion și rondelele de morcov. 250 g (curatat si fara cap), 100 ml apa, 1 lingura ulei de masline, sare, sos, 1 lingura de mustar, 1 lingura ulei masline, piper, zeama de la 1/2 lamaie, 1 lingura cu capere. Turnam peste ei sosul format din suc de rosii, sare, piper, o ceasca de apa, ardei kapia taiat foarte mic, usturoil curatat si zdrobit + 2 linguri de ulei. Scoate vasul din cuptor, și lasă peștele acoperit, cca 10 minute.

Turnaţi sosul în tava pregătită cu bucăţile de macrou şi daţi la cuptor pentru 30 de minute sau până când peştele va fi rumenit exact pe gustul vostru.

Ungem cu putin ulei de masline o tava si asezam pestii in ea. Eu am optat pentru cartofi natur, cu putin ulei de masline si. Macrou cu rosii si usturoi la cuptor, reteta simpla de macrou la cuptor, usor picant, cu un sos bun de te lingi pe degete. Cu mâna stângă fixăm peștele pentru a nu se mișca, iar cu mâna dreaptă în care avem cuțitul secționăm abdomenul de la cap până la coadă, dar nu foarte adânc cu usturoiul pisat facem un fel de masaj la pește, atât în exterior cât și în interior, apoi punem pasta de bulion și rondelele de morcov. Macrou in sos tomat este, poate, cel mai gustos mod de a manca peste.

Posting Komentar untuk "Macrou La Cuptor Cu Sos"